• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

2 juni 35 jarig jubileum PBC Boomgaardshoek

Gepubliceerd op: 16-05-2018

Schrijf je snel in!

Enkele weken geleden hebben jullie een mail gehad over het jubileum feestje van PBC Boomgaardshoek. PBC bestaat dit jaar namelijk 35 jaar en dat willen we vieren met een leuk georganiseerde dag voor alle leden.

Voor de jeugdleden begint het om 14:00 uur en het zal eindigen rond 16:30 uur. Er mag 1 ouder meegenomen worden. De prijs voor de ouder bedraagt €5, voor de leden is het gratis. We zullen beginnen met wat sportieve activiteiten, voor de jeugd en voor de ouders die mee willen doen. Dus doe makkelijke kleding aan en neem eventueel sportschoenen mee. Hierna volgt een barbecue, waar iedereen een broodje hamburger of knakworst kan nemen (er zijn ook kipknakworstjes). Voor drankjes wordt gezorgd.

Voor de seniorleden begint het om 17:00 zonder specifieke eindtijd. Er mag 1 introducee meegenomen worden. De prijs voor de introducee bedraagt €7,50, voor de leden is het gratis. Ook hier zullen we beginnen met wat sportieve activiteiten, dus doe makkelijke kleding aan en neem eventueel sportschoenen mee. Hierna gaan we barbecueën, met voldoende vlees, salade, brood, saus en fruit. Iedereen krijgt 5 consumptiebonnen, hierna zijn de kosten voor jezelf.

Laat ons weten of je komt door ons te mailen op feest@pbcboomgaardshoek.nl of door je naam op te schrijven op het formulier dat op het bord hangt in de sporthal. Zet hier dan bij of je met een ouder/verzorger/introducee komt, inclusief naam.