• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bring a friend avond, vrijdag 16 maart

Gepubliceerd op: 09-03-2018

PBC Boomgaardshoek Bring-a-Friend op vrijdag 16 maart PBC Boomgaardshoek

Op vrijdag 16 maart (volgende week) wordt weer een Bring-a-Friend avond georganiseerd, om mensen kennis te laten maken met het badminton en met PBC Boomgaardshoek. Jullie worden uitgenodigd om een introducee mee te nemen (meerdere mag ook, hoor) en we maken er met z'n allen een leuke, sportieve avond van. Overigens, als je geen introducee hebt, is dat geen probleem en kun je gewoon meedoen.

Jullie worden dan verwacht tussen 20:30 -20:45 uur.

Hoe zal de avond er ongeveer uitzien?

- Je speelt de hele avond met je introducee.

- Als je geen introducee hebt, is dat geen probleem en zal je gekoppeld worden aan iemand. En vervolgens speel je daar de rest van de avond mee.

- Afhankelijk van het aantal deelnemers, duren de wedstrijdjes 15 of 20 minuten.

- Er wordt niet gespeeld om prijzen, maar we willen wel een beetje "competitie" spelen, dus we roepen aan het eind van de avond wel een winnend team uit.

- We spelen niet om het aantal gewonnen sets, maar we tellen gewoon door. Aan het eind van de partij noteren jullie het totaal aantal punten en melden dit aan de "organisatie".

- Let op: er mag best fanatiek gespeeld worden, maar we blijven sportief en houden rekening met het niveau van elkaar! Het gaat vooral om plezier en gezelligheid.