• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Al sinds 1982 bestaat de Poortugaalse Badminton Club Boomgaardshoek in Hoogvliet. De naam is mogelijk wat verwarrend, maar de wijk Boomgaardshoek in Hoogvliet-Rotterdam hoorde vroeger bij Poortugaal, maar na een gemeentelijke herindeling is de wijk Boomgaardshoek bij Hoogvliet gevoegd. Wij spelen in het Sporthal Boomgaardshoek gelegen aan de Akkerwinde 1 (naast Dirk v/d Broek). Om je een beeld te geven van onze vereniging hebben wij een impressiefilmpje gemaakt. Klik hier voor het filmpje!

Wanneer spelen wij?

Dinsdag: 19:00 - 20:00 (jeugd) 

Dinsdag: 20:00 - 22:00 (senioren)

Vrijdag: 18:00 - 20:00 (jeugd)

Vrijdag: 20:00 - 22:00 (senioren)

Zondag: 10:00 - 14:00 of 11:00 - 13:00 (jeugd & senioren) check altijd de kalender voor actuele speeltijden

Lidmaatschap

Denk je er over na om badminton te komen spelen? Voordat je beslist om een lidmaatschap aan te gaan kan je altijd eerst twee keer gratis komen proefspelen. Je kan je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar info@pbcboomgaardshoek.nl. Het badmintonseizoen start in september en eindigt in juni. PBC Boomgaardshoek biedt verschillende soorten lidmaatschappen aan:

De volgende tarieven gelden voor lidmaatschap voor seizoen 2019 - 2020.

Het reguliere lidmaatschap
€230 voor senioren

Optioneel:

  • Bij deelname aan de competitie is er een trainingstoeslag en wordt er een teambijdrage in rekening gebracht. De trainingstoeslag voor seizoen 2019-2020 is €45 en het teamgeld bedraagt €25. 
  • Indien je in een deelneemt in een team waar gespeeld wordt met veren shuttles is er een verentoeslag van €50 voor de najaarscompetitie en €25 voor de voorjaarscompetitie.

Regulier lidmaatschap jeugd (tot en met 18 jaar)

Abonnement 1: €150 (er kan gespeeld worden op vrijdag en zondag)

Abonnement 2: €195 (er kan gespeeld worden op dinsdag, vrijdag en zondag)

Ben je er uit en wil je een regulier lidmaatschap? Vul dan het 'aanmeldingsformulier' in. 

Het kennismakingsabonnement (alleen voor volwassenen)
€45 voor twee maanden badmintonnen

De strippenkaart (alleen voor volwassenen)
€60 voor 10 keer badmintonnen

Studentenabonnement
€115 (alleen voor studenten)

Met het studentenabonnement mag gespeeld worden op vrijdag en zondag

Voor het reguliere lidmaatschap (senioren & junioren) en het studentenabonnement wordt €10 aan inschrijfkosten gehanteerd.

Wil je liever een kennismakingsabonnement of strippenkaart? Lees hier de 'spelregels'.
Vul dit 'aanmeldingsformulier' in, als je gebruik wil maken van het kennismakingsabonnement of strippenkaart. 

Uitgebreide informatie over spelregels, voorwaarden van lidmaatschap, kosten van het lidmaatschap en activiteiten van onze vereniging kun je vinden in de folder ‘algemene informatie’.

De contributie wordt via een automatische incasso eind september of begin oktober geïnd.

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap is gebonden aan een seizoen, waardoor de opzegging geldt voor het nieuwe seizoen. Het opzeggen dient schriftelijk te gebeuren voor 30 juni van ieder jaar. Een brief of email kan gericht worden aan het secretariaat (info@pbcboomgaardshoek.nl). Voordat het lidmaatschap kan worden opgezegd, dient aan de contributieverplichtingen te zijn voldaan. Indien niet op tijd is opgezegd, ontstaat er weer een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen.

Clubkleding

Bij PBC Boomgaardshoek hebben wij clubkleding. De competitiespelers zijn verplicht in het clubshirt te spelen. Ook kunnen recreanten clubkleding bestellen. Klik hier om naar de bestelpagina te gaan. 

Vertrouwenscontactpersoon

PBC Boomgaardshoek heeft een vertrouwenscontactpersoon. We vinden het belangrijk dat leden met problemen bij een onafhankelijk persoon terecht kunnen. Mariëtte Venekamp is voor de vereniging de vertrouwenscontactpersoon. Je kan haar in de zaal afspreken of een mail sturen naar VCP@pbcboomgaardshoek.nl. Alle zaken die je met Mariëtte bespreekt worden vertrouwelijk behandeld. Klik hier om meer over Mariëtte te lezen en waarvoor je bij haar terecht kan. 

Privacyverklaring

PBC Boomgaardshoek hecht er waarde aan, om op een vertrouwelijke manier met privacy gegevens om te gaan. In onze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij met jouw persoonsgegevens om gaan. U kunt hier onze privacyverklaring inzien 

Beleid PBC Boomgaardshoek

Het beleid van onze vereniging wordt twee keer per jaar afgestemd met de leden in de Algemene Ledenvergadering (ALV). Notulen van deze vergaderingen zijn op te vragen bij het bestuur. 

Klik hier voor de statuten van de vereniging.