• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bij PBC Boomgaardshoek hebben wij ook een jeugdafdeling van kinderen met de leeftijd tussen 6-18 jaar. Ieder kind, ongeacht zijn of haar niveau is welkom binnen onze vereniging.

Wij bieden 2 speeldagen per week voor de jeugd aan:

-          Vrijdag 18:00-20:00, een training voor alle jeugd onder leiding van de Jeugdcommissie.

-          Zondag 10:00-12:00 óf 11:00-13:00, afhankelijk van het competitieprogramma van de senioren/jeugd. Op deze ochtend is er de gelegenheid om vrij te spelen.

 

Ben je geïnteresseerd? Kom dan eens langs op vrijdagavond om 18:00 om mee te doen. Neem je sportkleding mee, voor rackets en shuttles zorgen wij. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar: jeugd@pbcboomgaardshoek.nl 

 

Jeugdcommissie

Onze jeugdcommissie zorgt dat alles geregeld wordt op onze vereniging voor de jeugdleden. Ze zorgen dat er getraind kan worden, dat jeugdleden competitie kunnen spelen en dat er andere leuke activiteiten georganiseerd worden. Onderstaand op de foto zie je onze jeugdcommissie leden. 

Nieuws

Hier publiceren wij nieuws over onze jeugdactiviteiten.

Jeugdcompetitie (seizoen 2023 - 2024)

De teamindeling voor het nieuwe competitieseizoen is hieronder weergegeven. Klik op het desbetreffende team om alle uitslagen/standen te kunnen zien. 

Team 1  Team 2 Team 3 
Shahd Abou Dyllian Muller Jayden Cheung
Vicky Knijpinga Jaysen Versluis Pelle Kuikstra
Lotte Spatz Elliot van de Vijver Jason Schlögl
Elize van Velthoven Maeve Hoogstra Jaylinn Emeis
Lana Verwaal Kayleigh de Vries   
     

Benieuwd wat een lidmaatschap kost? Klik hier voor meer informatie. 

Activiteiten

De Jeugdcommissie van PBC Boomgaardshoek organiseert ieder jaar diverse activiteiten voor haar jeugdleden. Zo organiseren wij ieder jaar een jeugdclubtoernooi, waarbij de jeugd onderling mag uitmaken wie de sterkste is. Vlak voor de kerst vindt het jaarlijkse kersttoernooi plaats, waarbij iedereen lekkere hapjes meebrengt en dit altijd zorgt voor een gezellige avond.

 

Verder organiseren wij nog leuke activiteiten, zoals een quizavond, een strandtraining en gaan wij ieder jaar op kamp.

Wanneer spelen wij?

Vrijdag: 18:00 - 20:00 

Zondag: Kijk op de kalender voor de actuele speeltijden.