• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wat is SponsorKliks? 

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging bij alle bekende webwinkels waar je normaal je aankopen ook doet. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan onze vereniging uitbetaald! Je betaalt niets extra, maar het levert de vereniging wel een extra zakcentje op!

Klik hier om een aankoop via SponsorKliks te doen!

Via de website van SponsorKliks kan je zien hoeveel geld de vereniging heeft ontvangen.

 

Speel met je Vriendenlot mee voor onze vereniging!

Doe je mee met de vriendenloterij of wil je mee gaan doen? Geef dan aan dat je onze club wilt steunen. Minimaal 40% van de inleg van je lot komt dan ten goede van onze club.
Hoe werkt het? Klik op deze link als je nog geen lot hebt. Geef vervolgens aan dat je een 'Club, vereniging of stichting naar keuze, wilt steunen. Onze vereniging is vervolgens te vinden met de naam P.B.C. Boomgaardshoek. Vergeet de punten tussen de eerste drie letters van onze vereniging niet anders kan de website van de Vriendenloterij onze club niet vinden. Daarna vul je de informatie aan die de website verder van je vraagt. Door dit soort opbrengsten kunnen we diverse leuke activiteiten financieren of andere benodigde zaken zodat wij onze sport kunnen blijven spelen!