• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Al sinds 1982 bestaat de Poortugaalse Badmintonclub Boomgaardshoek in Hoogvliet. De naam is mogelijk wat verwarrend, maar de wijk Boomgaardshoek in Hoogvliet-Rotterdam was vroeger bij Poortugaal, maar na een gemeentelijke herindeling is de wijk Boomgaardshoek bij Hoogvliet gevoegd. Wij spelen in het Sporthal Boomgaardshoek gelegen aan de Akkerwinde 1 (naast Dirk v / d Broek). Om uw beeld te geven van onze vereniging hebben wij een impressiefilmpje gemaakt. Klik hier voor het filmpje!

Wanneer spelen wij?

Dinsdag: 19:00 - 20:00 (jeugd) 

Dinsdag: 20:00 - 22:00 (senioren)

Vrijdag: 18:00 - 20:00 (jeugd)

Vrijdag: 20:00 - 22:00 (senioren)

Zondag: 10:00 - 14:00 of 11:00 - 13:00 (jeugd & senioren) check altijd de kalender voor actuele speeltijden

Lidmaatschap

Denk je na over badminton om te komen spelen? Wanneer je beslist om een ​​lidmaatschap aan te gaan kan je altijd eerst twee keer gratis komen proefspelen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar info@pbcboomgaardshoek.nl . Het badmintonseizoen start in september en is in juni. PBC Boomgaardshoek verschillende soorten soorten lidmaatschappen aan: 

De volgende tarieven gelden voor lidmaatschap voor seizoen 2020-2021.

Het reguliere lidmaatschap
€ 253 voor senioren

Optioneel:

  • Bij deelname aan de competitie wordt een trainingstoeslag en wordt een teambijdrage in rekening gebracht. De trainingstoeslag voor seizoen 2020-2021 bedraagt ​​€ 45 en het teamgeld voor de najaarscompetitie bedraagt ​​€ 25 (per persoon) en voor de voorjaarscompetitie € 45 (per team). 
  • Indien je in een deel neemt in een team waar gespeeld wordt met veren is er een verentoeslag van € 50 voor de najaarscompetitie en € 25 voor de voorjaarscompetitie.

Regulier lidmaatschap jeugd (tot en met 18 jaar)

Abonnement 1: € 165 (er kan gespeeld worden op vrijdag en zondag)

Abonnement 2: € 215 (er kan gespeeld worden op dinsdag, vrijdag en zondag)

Ben je er uit en wil je een regulier lidmaatschap? Klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Het kennismakingsabonnement  (alleen voor volwassenen)
€ 50 voor twee maanden badmintonnen

De strippenkaart  (alleen voor volwassenen)
€ 65 voor 10 keer badmintonnen (met 1x bardienst)
€ 75 voor 10 keer badmintonnen (zonder bardienst)

Studentenabonnement
€ 127, - (alleen voor studenten)

Met het studentenabonnement mag gespeeld worden op vrijdag en zondag

Voor het reguliere lidmaatschap (senioren & junioren) en het studentenabonnement wordt eenmalig €10 aan inschrijfkosten gehanteerd.

Wil je liever een kennismakingsabonnement van strippenkaart? Lees hier de 'spelregels'.
Zie het contactformulier, als je gebruik wilt maken van het kennismakingsabonnement van strippenkaart. 

Uitgebreide informatie over spelregels, voorwaarden van lidmaatschap, kosten van het lidmaatschap en activiteiten van onze vereniging kun je vinden in de map ' algemene informatie '.

De contributie wordt via een automatische incasso eind september of begin oktober geïnd.

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap is gebonden aan een seizoen, waardoor de opzegging geldt voor het nieuwe seizoen. Het opzeggen dient schriftelijk te gebeuren voor 30 juni van ieder jaar. Een korte mail kan gericht worden aan het secretariaat ( info@pbcboomgaardshoek.nl ). Waar het lidmaatschap kan worden opgezegd, dient aan de contributieverplichtingen te zijn voldaan. Indien niet op tijd is opgezegd, ontstaat er weer een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen.

Clubkleding

Bij PBC Boomgaardshoek hebben wij clubkleding. De competitiespelers zijn verplicht in het clubshirt te spelen. Ook kunnen recreanten clubkleding bestellen. Klik hier om naar de bestelpagina te gaan. 

Vertrouwenscontactpersoon

PBC Boomgaardshoek heeft een vertrouwenscontactpersoon. We vinden het belangrijk dat leden met problemen bij een onafhankelijk persoon terecht kunnen. Mariëtte Venekamp is voor de vereniging de vertrouwenscontactpersoon. Je kan haar in de zaal spreken van een mail sturen naar VCP@pbcboomgaardshoek.nl . Alle zaken die je met Mariëtte bespreekt worden vertrouwelijk behandeld. Klik hier om meer over Mariëtte te lezen en waarvoor je bij haar terecht kan.    

Privacyverklaring

PBC Boomgaardshoek hecht er waarde aan, op een vertrouwelijke manier met privacygegevens om te gaan. In onze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij met jouw persoonsgegevens om te gaan. U kunt hier onze privacyverklaring inzien 

Beleid PBC Boomgaardshoek

Het beleid van onze vereniging wordt twee keer per jaar vastgesteld met de leden in de Algemene Ledenvergadering (ALV). Notulen van deze vergaderingen zijn op te vragen bij het bestuur. 

Klik hier voor de statuten van de vereniging. 

 

Huishoudelijk Reglement PBC Boomgaardshoek

De vereniging heeft een huishoudelijk reglement in aanvulling op de statuten. In het reglement staan ​​afspraken en worden de taken van bestuurs- en commissieleden beschreven. 

Klik hier voor het huishoudelijk reglement (ook aanwezig in de sporthal)